• +06-40067786
  • info@pura-infra.nl

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Welkom op de website van Pura Infra!    

Even voorstellen…. Pura Infra

Een ambitieus en vakkundig aannemersbedrijf in de GWW-sector. Initiatief voor de start van het bedrijf is de liefde voor het prachtige infra vak en het doorgeven hiervan. Ons doel is ook om een nieuwe generatie vakmensen op te leiden. Ons specialisme is het aanbrengen van elementenverhardingen maar ook aanverwante takenpakketten kunt u aan ons uitbesteden zoals bijvoorbeeld het grondwerk, maatvoering etc.

Wij willen uw betrouwbare partner in wegenbouw zijn.  Voorbeelden van projecten die wij realiseren zijn: woonwijken bouwrijp maken, reconstructies (riolering, asfalt-onderhoud) en herinrichting van bedrijventerreinen en schoolpleinen.

Daarnaast zullen we de projecten uitvoeren binnen de geldende kwaliteitssystemen. Overigens zijn wij voornemens een eigen VCA/ISO 9001 kwaliteitssystemen op te zetten en te implementeren. Wel zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.

Het Pura Infra machinepark is voorzien van alle moderne technieken om de werkzaamheden goed te laten verlopen en ons personeel te verlichten in hun dagelijkse taken. Zo voldoen we ook aan de geldende norm.

Het personeel van Pura Infra staat garant voor kwaliteit en zal u vertrouwen niet beschamen.

Heeft u als particulier wensen op het gebied van bestratingen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Pura Infra is u graag van dienst! Durft u het aan…

Met vriendelijke groet,

Jef Bastiaan